Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

TERMESPOR SERİYE BAĞLADI”

 TERMESPOR SERİYE BAĞLADI”

BAL Ligi 5. Grupta mücadele eden Termespor bu hafta deplasmanda grubun iddialı takımlarından Ladik Belediyespor`a konuk oldu. İyi bir mücadele örneği gösteren takımı Ahmet ACAR ve Hüseyin KAYA`nın iki penaltı golüyle sahadan 3-2 galip ayrılarak zirveye bi

BAL Ligi 5. Grupta mücadele eden Termespor bu hafta deplasmanda grubun iddialı takımlarından Ladik Belediyespor`a konuk oldu. İyi bir mücadele örneği gösteren takımı Ahmet ACAR ve Hüseyin KAYA`nın iki penaltı golüyle sahadan 3-2 galip ayrılarak zirveye bir adım daha yaklaştı. Maçın ardından bir açıklama yapan Termespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Ferdi DEMİRTÜRK “Öncelikle bu hafta galip gelen takımımız oyuncularını, teknik heyeti ve Ladik deplasmanında takımımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarımızı tebrik ediyorum. Grupta 4 haftadır galip geliyoruz.

Seri galibiyetler sonrası üst sıraları zorlamış durumdayız, lider Kastamonu ile aramızda sadece 2 puan fark var. Bu seriye devam etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bunun yanı sıra gruptaki 3 Samsun takımını da yenerek büyük bir avantaj yakaladık. Bu avantajı sezon sonuna kadar koruyarak hedefimize ulaşacağız. Önümüzde zorlu geçecek bir Fatsaspor maçı var. Bütün maçlarımızı final havasında oynuyoruz, tüm rakiplerimiz güçlü ama bizim de gücümüz ortada, takımımız kazanmak için sahaya çıkacak ve oyuncularımız galibiyet için ellerinden geleni yapacak. Yönetim Kurulu olarak yoğun bir mesai harcayarak büyük bir özveri ile birlik beraberlik içerisinde hareket etmekteyiz. Fakat bazı işadamları ve Sivil Toplum Örgütlerinin de bizlere biraz daha fazla sahip çıkmasını ve desteklemelerini istiyoruz. Tüm şehir kenetlenebilmeyi başarabilirsek 3. Lige çıkmak için önümüze çıkacak her engeli aşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bu hafta Ladik maçı galibiyetine prim açıklayan Mustafa CANBULAT`a, Hakan AKKAYA`ya, Bünyamin KARAÇUHA`ya, Okan BACACI`ya, Faruk KARAÇUHA`ya, ayrıca prim olarak çeyrek altın veren Hüseyin ÖNAL`a, Ali KARAMOLLAOĞLU`na, Ahmet KUMBASAR`a, Ali Fatih KARAÇUHA`ya, Murat ŞİMŞEK`e, Selahattin BACACI`ya, Necmi TOMRUKÇU`ya, Zekai ve Bünyamin DEMİRTÜRK`e, Mümin ERTAN`a, Murat KÜÇÜK`e, Ahmet ŞAHİN`e, Necati ACAR`a, Orhan BACACI`ya, Rüstem EKİZ`e ve Şükrü KUL`a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Hüseyin KAMBUR ise, “Bizim için son derece önemli olan bir karşılaşmayı daha geride bıraktık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Başta her zaman olduğu gibi bu mücadelede de bizlerin yanında olan ve her zaman bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen Belediye Başkanımız Sayın

Şenol KUL` a, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Sezai UZUN`a, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Av.Ali KILIÇ`a, Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Yüksel SOYYİĞİT ve Sayın Özkan CEYLAN`a, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Soner ÖZDEN`e ve taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
Her maça ayrı bir heyecan ve titizlikle hazırlanıyoruz. İlçemizde farklı bir hava ve heyecan oluştu. Şu an herkesin gündeminde Termespor var. Sokaklarda Termespor`umuzun başarısının konuşulması bizleri son derece memnun ve mutlu ediyor. Termespor`umuzu daha ilerilere götürmek için ben ve ekip arkadaşlarım var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.